Violvej 12, 8400 Ebeltoft

MERE END IDEEL FAMILIEVILLA MED LYS OG LUFTIGHED PÅ SUPER PLACERING I EBELTOFT

EJENDOM:
På Violvej 12 er der mulighed for at få mange, store sommerfugle i maven. Her har I nemlig mulighed for at flytte familien og hverdagen ind i lyse og absolut tiltalende arealer, hvor en kælder oveni tilsmiler familien med teenagere- ikke dårligt, og vi er ikke engang nået til hjemmets luftige køkken-alrum endnu.

For at få det hele med, begynder vi først og fremmest med at præsentere hjemmets arealer. Her får I 189 kvadratmeter at indrette, og de fordeler sig fra en stor entré og videre ud i et køkken i forbindelse med en skøn, vinklet stue. Endvidere finder I to værelser, et badeværelser og et bryggers, og går I nedenunder, får I flere kvadratmeter at ødsle med. Det er et spændende hus med en yderst veldrejet planløsning, og hjemmets arne, det rummelige opholdsrum, sætter stemningen med husets charmerende pejs, der sørger for atmosfære under middagen med knitrende, sprødt brænde og dansende orange nuancer. Inden middagen serveres, får I god plads til at skabe den i det både praktiske og indbydende køkken. Værelserne tilbyder gode plads til både seng og kommode, og opbevaringspladsen er i top med indbygget skabsplads. Opdelingen mellem kælderens høje rum giver privatliv til teenageren, der søger sin egen ugenerede plads, og hjemmet sluttes fint af med et dejligt og praktisk bryggers og hjemmets to badeværelser, der sørger for en absolut velfungerende hverdag - selv på de allertravleste morgener.

På grunden på 918 kvadratmeter - forhøjet og charmerende - står huset flot og indbydende med en indbygget garage at komme hjem til. I er indhegnet af buskads og træer, og så kan I skimte vandet mellem bladene. Flere terrasser sørger naturligt for at binde inde- og udearealer sammen med alt fra morgensol fra øst til middags- og aftensol på de to solrige terrasser, som I kan hoppe direkte ud i fra alrummet.

BELIGGENHED:
I befinder jer i et eftertragtet villakvarter, "Blomstervænget", hvorfra I let får adgang til lækre, blomstrende og sprudlende stisystemer, delvist med tag over hovedet, nogle steder omgivet af skovområder til de friske gåture. Stisystemer kan få jer langt, hvad enten det er skole, institution eller svømmehal, der er målet. Og hvad enten I er til en slentretur langs havnen eller gennem Ebeltofts brostensbelagte gader fyldt med middelalderlig købstadscharme, ja, så tilbyder byen altså noget for hver sin smag.

Dette hjem er et absolut fantastisk sted for børnene at vokse op, og med kvalitet og bekvemmelighed for øje på en attraktiv beliggenhed, så spiller det faktisk hele vejen rundt. Velkommen hjem.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.