Åvangen 11, 8444 Balle

FIN OG FUNKTIONEL ETPLANSVILLA MED SKØN HAVE

For enden af en lukket villavej i Balle ligger der en nydelig etplansvilla fra 1973, som nu kan blive jeres nye hjem.

Ejendommen er perfekt til børnefamilien, der her kan se frem til en separat soveafdeling med tre værelser og et dejligt badeværelse med gulvvarme - en funktion, der også er at finde i gæstetoilettet. Køkken-alrummet er rummeligt med mulighed for at etablere en spiseafdeling, og der er masser af opbevaring i skuffer og skabe, så madvarer og køkkentøj kan komme på plads.

Ydermere byder ejendommen på tre stemningsfulde afdelinger, hvor I først bliver mødt af en spisestue, der vil danne de bedste rammer om familiens middagsselskaber. Den næste stue er kendetegnet ved et skønt lysindfald gennem det brede vinduesparti - her er der tilmed udgang til den overdækkede terrasse, og den sidste stue ligger et par trin nede i plan. Denne stue er udstyret med en hyggelig brændeovn, der bidrager til den gode atmosfære i vintermånederne. Slutteligt indeholder boligen en entré og et bryggers, hvor I finder plads til både vaskemaskine og tørretumbler.

Der er anlagt en skøn have med mange hyggelige kroge, og den overdækkede terrasse bliver det bedste sted at nyde sommeren. Her er der lidt skygge, når solen er på sit højeste, og dertil kan gårdhaven etableres som endnu et spændende uderum med blomsterkrukker og siddepladser. Med både garage og carport er der rig mulighed for at parkere familiens biler, og der er flere udhuse på grunden med plads til opbevaring. I kan ganske ugeneret opholde jer i haven, og haveelskeren kan gå på opdagelse i de fine staudebede, mens børnene leger på græsplænen.

I bliver en del af et dejligt og roligt kvarter i hyggelige Balle - et perfekt sted for jer, der ønsker at være en del af et lille fællesskab og et godt naboskab. Byen er beliggende nær Ebeltoft og Grenaa, hvor man finder mange fine butikker, og der er knap fire kilometer til Rosmus Skole. Fra ejendommen har I blot 600 meter til "Min Købmand", mens Balle også er hjemsted for Hoed Kro, som byder på fine selskabslokaler og leverer mad ud af huset.

På denne adresse får I meget hus for pengene, samtidigt med at I stadig har nem adgang til "storbyerne" og - ikke at forglemme - den smukke natur, som Djursland er så rig på. Eksempelvis kan en mindre køretur på seks minutter fragte jer til Glatved Strand.

Kom med og oplev denne ejendom!

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.