Skovtoften 1, 8400 Ebeltoft

INDFLYTNINGSKLAR ETPLANSVILLA MED EN ATTRAKTIV PLACERING I EBELTOFT

EJENDOM:
Denne skønne murstensvilla fra 1975 byder på en veldisponeret planløsning med rig mulighed for at imødekomme børnefamilien.

Det første, du møder indendøre er en pæn entré, der giver adgang til henholdsvis gæstetoilet, køkken og alrum. Det klassiske køkken har god funktionalitet og en skøn luftighed, der muliggør spiseplads tæt på madlavningsprojekterne. I alrummet er der ligeledes rum til spiseafdeling, eller andre ønskede løsninger, og dobbeltdøre åbner ind til stuearealet med flotte parketgulve og brændeovn - en hyggelig tilføjelse til de kolde vintermåneder.

Med værelsesafdelinger i hver ende af huset - og opholdsrummene centralt placeret - kan forskellige hverdagsrutiner i den grad tilgodeses. I den vestvendte del har du tre gode værelser og et badeværelse med separat badeafsnit. Modsat har den østvendte del to værelser og endnu et fint badeværelse. Sidst men ikke mindst får du et bryggers med vaskesøjle og udgang til udendørsområdet.

Med hele tre udgange og mulighed for ungdomsafdeling er hjemmet derfor oplagt til familien med børn. Udenfor har du et stort, flisebelagt terrasseområde med god plads til møblement, potteplanter og grill - foruden en flot pavillon i glas. Det ugenerede, lukkede haveanlæg har anlagte bede, frodige beplantning og fine græsarealer at nyde godt af. Slutteligt får du en stor garage og en carport, så bilen kan holde parkeret i læ for vind og vejr.

BELIGGENHED:
Med stisystem til både skole og børnehave kan et travlt hverdagsliv nemt gå op her på adressen, og der er ligeledes gode busforbindelser tæt på. På få minutter i bil når du Ebeltoft centrum med charmerende, brostensbelagte gågader og masser af kultur- og fritidstilbud. Havnemiljøet giver kig til Ebeltoft Vig og Mols Bjerge, og der er gode badestrande på den smukke kyststrækning.

Med ekstraordinære naturlandskaber i nærområdet kommer dig og familien ikke til at mangle udflugtsmål, når naturoplevelsen trækker mest. Djursland har desuden et væld af aktiviteter for alle aldre, heriblandt Djurs Sommerland, Skandinavisk Dyrepark, Ree Park Safari og Kattegatcentret. Med andre ord skal du ikke bruge lang tid på transport, når weekenden melder sin ankomst.

Kontakt os endelig for en fremvisning allerede i dag - så vi kan tale nærmere omkring dette familievenlige hjem i et meget eftertragtet villakvarter i Ebeltoft!

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.