Strandgårdshøj 8, 8400 Ebeltoft

MULIGHEDSRIG VILLA MED CENTRAL BELIGGENHED

EJENDOM
Velkommen til Strandgårdshøj 8, hvor et smukt hjem præsenterer sig. Her får I en villa, der blev bygget i 1955 og så sidenhen har fået tilføjet en stue og altan i 1969. Hjemmet fordeler sig med adskillige skønne rum, der dækker over køkkenalrum, to værelser, to stuer, badeværelser, tre disponible rum, vaskerum samt en stor entré.

Her tiltales børnefamilien i den grad, da I finder nogle optimale værelser på førstesalen. Disse rum giver jer ikke bare muligheder for at opbevare alle hverdagselementer, men rummer også plads til hobbyerne. Overalt har der været fokus på et lækkert, moderne design, hvilket især kommer til udtryk i køkkenet. Denne simplistiske stil lover jer nemme, rene linjer, så I kan fokusere på hinanden og de stunder, I kan skabe her, om det er med at kokkerere eller at slappe af ved middagsbordet. Stuerne byder jer ligeså på nogle behagelige afslapningsområder, og gennemgående får I nogle fine kig til haven - og så kan I nyde den hyggelige pejs på dette plan. Lyder det ikke fantastisk?

Selve badeværelset står ligeledes skarpt i et strømlinet design, hvor I kan glæde jer over pladsen til alle de nødvendige toiletsager samt den separate bruseniche. Vender I blikket mod kælderen, finder I plads til alle de praktiske elementer der, da der er udstyret med vaskefaciliteter. På dette plan finder I også et veludnyttet værksted.

Bevæger I jer ud på grunden, kan I boltre jer på de dejlige græsarealer. Her kan dagsordenen stå på afslapning og leg i lange baner, og så finder I selvfølgelig også elementer som terrasse og altan, hvor altanen tager sig særligt flot ud med masser af plads. Grundet den sydvendte placering får I altså også udnyttet solens bane, mens I kan nyde udsigten - her skal ikke mangle noget!

BELIGGENHED
Med denne adresse er I aldrig langt fra Ebeltoft Midtby, hvor både handlemuligheder, stemningsfulde caféer og smagfulde restauranter er at finde. Summende Ebeltoft byder jer derudover på offentlig transport og masser af kulturoplevelser, da flere museer er at lokalisere i byen. I kan hurtigt komme ud på smukke gåture, hvor I kan bevæge jer langs strandbredderne ind mod havnen for at nyde det miljø og de imponerende skibe, der er der, eller I kan befærde jer ud til golfbanerne og indtage de grønne syn. Hverdagens fornødenheder som skole og daginstitutioner er selvfølgelig også dækket her, hvor Ebeltoft Skole befinder sig kun en kilometer væk. Velkommen hjem!

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.