Kildevej 10A, Vistoft, 8420 Knebel

HYGGELIGT LILLE HUS MED SMUK UDSIGT OVER ÅBNE MARKER, HAVET OG MOLS BJERGE

EJENDOM

Dette fine, lille hus giver sammen med sit udvalg af udhuse og en fin garage i alt 140 gode kvadratmeter, som du kan indrette dig på. Pladsen fordeler sig med 67 kvadratmeter til selve boligen bestående af en charmerende lille ejendom fra 1877, to tilhørende udhuse på henholdsvis 31 og 27 kvadratmeter og endelig en god garage på 15 kvadratmeter, der har plads til husstandens køretøj.

Denne fordeling af plads gør dette hus velegnet for enkeltpersonen eller parret, der drømmer om at skalere ned og i stedet udskifte de store stuer og mange værelser med et pragtfuldt udendørsområde, da man praktisk talt får naturen som sin baghave! Så er du klar på en ny hverdag med færre kvadratmeter, der skal rengøres, og flere muligheder for at drage på udflugt i Djurslands enestående natur? Så tag med til Kildevej 10A, og se nærmere på denne fortrinlige bolig:

Huset har en hyggelig atmosfære, og indvendigt er der mange muligheder for, at du selv kan modernisere og sætte dit eget præg, så boligen får lige præcis den stil, du godt kan lide. Planløsningen byder velkommen til en rummelig entré med plads til sko og overtøj, inden du kan fortsætte ind i den dejlige og store stue, som er godt oplyst af vinduespartierne mod syd. Stuen ligger i forbindelse med et fint, lyst køkken, der står opført i pæne materialer, og det betyder selvfølgelig også, at der er mulighed for at etablere et stort, åbent køkken-alrum.

Fra køkkenet kan du træde ud i husets mere praktiske afdeling til et stort bryggers, der har plads til en masse god opbevaring samt vaskefaciliteter og en kummefryser. Det er også herude, at du finder husets badeværelse med brus samt en række gode, disponible rum, som kan anvendes til mange formål. Det samme gælder for udhuset ved siden af ejendommen, som består af tre dejlige rum til fri afbenyttelse – her kan du opfylde drømmen om eget hjemmeværksted, fitnesslokale, atelier eller noget helt fjerde?

Det fine hus er beliggende på en nem og overskuelig grund á 634 kvadratmeter, som du kan gå og nusse om i fritiden. Du kan vælge at beholde den dejlige have med anlagt græsplæne, som den er, eller fylde den ud med farverige blomsterbede, urtehave, orangeri og en lækker træterrasse, hvor du kan slappe af og nyde solen – og ikke mindst den vidunderlige udsigt!

BELIGGENHED
Med adresse på Kildevej 10A i Vistoft er naturen nemlig allestedsnærværende. Du skal ikke længere end din egen baghave, før du kan beundre synet af det vidtåbne marklandskab, havet i horisonten og selve Mols Bjerge! Der er altså tale om et skønt naturområde, som inviterer dig til at nyde en aktiv fritid. Samtidig kommer du til at bo i Vistoft, en hyggelig landsby, der ligesom områdets øvrige landsbysamfund er kendetegnet ved et sprudlende stærkt sammenhold og fællesskab med masser af initiativer – noget der karakteriserer hele "Mols i udvikling!"

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.