Energivej 76, 8420 Knebel

MODERNE FAMILIEVILLA FRA 2005 MED SKØN PLACERING

EJENDOM

Energivej 76 kan nu blive jeres nye adresse nb her udbyder vi nemlig en moderne og lysfyldt villa, som fordeler sig over intet mindre end 200 kvadratmeter. Vil I med på en fremvisning?

Med 2005 som opførelsesår siger det næsten sig selv, at denne villa er topmoderne. Der er tale om et stilrent og unikt kvalitetsbyggeri med gennemtænkte detaljer, og planløsningen egner sig perfekt til familier takket være kombinationen af opholdsrum og separate værelser. Som en ekstra kvalitet er stilen både lys, enkel og tidløs, hvilket henleder tankerne på nordisk minimalisme.

Huset ligger på en dejlig, sydvendt grund med sol fra morgen til aften, og her venter et samsurium af grøn beplantning. Det gælder både højbede, buske, frugttræer og drivhus, og dertil kommer selvfølgelig de mange solrige hyggekroge, hvor I kan nyde tilværelsen under åben himmel. Her udmærker især de to store terrasser sig – de er perfekte til afslapning såvel som grillmiddage på lune sommeraftener.

Boligens hjerte er uden tvivl det store opholdsrum, som samler køkken, spisestue og dagligstue i ét. Her er en imponerende loftshøjde med panoramavinduer ud mod haven, og indretningsmulighederne er selvfølgelig i top. Der er plads til sofa- og spisekrog, og køkkenet har både et stilrent look og giver gode rammer om madlavningen med sine integrerede hårde hvidevarer. Villaen råder over intet mindre end fem værelser, der kan indrettes præcis, som I ønsker, og dertil kommer et multirum, et praktisk bryggers, et stort gæstetoilet og et elegant badeværelse. Det her er uden tvivl en bolig, hvor der er kræset for detaljerne.

BELIGGENHED
Villaen ligger på et lille, lukket boligvænge, og i det her nabolag hersker der en rolig, hyggelig og tryg atmosfære. I en radius af 1000 meter har I både en god skole, daginstitution, naturbørnehave og sportsfaciliteter. Faktisk er der et aktivt idrætsliv i byen, og I kan eksempelvis tilmelde jer søspejderne – omgivelserne er nemlig helt ideelle med Knebel Vig lige ved siden af, og Syddjurs netop også særligt kendt for sin skønne natur, hvor I har 5-10 minutters gang til Nationalparken. Der er altså rig mulighed for lange gå- og løbeture såvel som mulighed for mountainbiking, og de solrige sommerdage kan tilbringes på stranden med badebro og ponton om sommeren. Prikken over i’et er uden tvivl den korte afstand til Aarhus C på bare 40 kilometer.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.