Strandgårdshøj 13, 8400 Ebeltoft

"VILLA PANORAMA" MED FANTASTISK UDSIGT

EJENDOM
Det er bestemt velfortjent, at denne storslåede murstensejendom, har fået tildelt navnet Panorama. For denne fantastiske beliggenhed, højt i landskabet og i anden række til vandet sørger nemlig for, at I hver eneste dag får glæde af den smukkeste panoramaudsigt over den grønne eng og Ebeltoft Vig.

Ren livskvalitet i boligform.

Med så god plads, ikke bare ude, men også inde, hvor villaen fremviser 230 kvm fordelt på tre på plan, er der uendeligt med muligheder for jer, der ønsker at skabe de ultimative rammer så tæt på vandet. Ejendommen står fint med gode muligheder for at hoppe i arbejdstøjet løbende og sætte i stand – eksempelvis i køkkenet og badeværelset, som begge er af ældre dato.

Ja, her kan I virkelig indrette jer lækkert, og når først I har sat jeres eget præg, kan I se frem til at nyde hverdagen i stueetagens kæmpestore køkken-alrum og stuemiljø. Her kan familiens medlemmer være sammen, men også pusle med aktiviteter hver for sig; alt imens
den smukke udsigt holder jer med selskab. Ovenpå venter jer en skøn værelsesafdeling med to regulære rum og toilet, og til slut runder underetagen af med at give jer 74 skønne bonuskvadratmeter med flere disponible rum, gæstetoilet, viktualierum og vaskebryggers.

BELIGGENHED
Villa Panorama ligger utrolig skønt på en høj beliggenhed, hvorfra I får fuld valuta for pengene, hvad angår udsigten over Ebeltoft Vig.
Denne gode adresse ligger kun et stenkast fra Ebeltofts hyggelige midtby mindre end 1,5 km væk, hvilket betyder, at I nemt kan gå eller cykle dertil alle årets dage. Særligt i sommerhalvåret tager byen sig ud fra sin bedste side med ekstra liv i gaderne og god stemning ude foran fortovscaféerne. Ebeltoft byder også på et god udvalgs af velassorterede supermarkeder og forretninger, og ikke mindst er den kendt for sit skønne, maritime havnemiljø med ikoniske kulturseværdigheder.

Her forenes "feriestemning" og nem og bekvem hverdag på fineste vis – og med adresse på Strandgårdshøj 13 får I let adgang til det hele.

Ved køb af både Strandgårdshøj 13 og Strandgårdshøj 13A vil der kunne opnås en fordelagtig pris.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.