Århusvej 47, Tirstrup, 8400 Ebeltoft

MULIGHEDSRIG VILLA I TIRSTRUP

EJENDOM
Midt på Danmarks næsetip åbner Århusvej 47 op for en dejlig villa, der fremstår yderst charmerende, nem og indflytningsklar. De mange mulighedsrige værelser og det store udendørsareal gør det oplagt for børnefamilien at slå rødder netop her. Velkommen til!

Villaen er opført i 1964, og hjemmets mange år på bagen sørger derfor for den helt rette sjælfulde og landlige stemning. Det samlede grundareal kan prale af 1.180 kvadratmeter, hvilket den nuværende ejer i den grad har udnyttet til fulde med blomstrende beplantning og hjemmedyrket grønt i lange baner. Der er rig mulighed for at fortsætte denne tradition og komme et skridt nærmere det søde liv i selvforsyningens tegn, eller hvad med bare at lade ungerne løbe rundt barfodede og frie i græsset, mens I selv nyder en kop kaffe på den store terrasse? I kan desuden nyde godt af en carport, garage og et udhus med plads til diverse opbevaring.

Hvis I går og drømmer om at starte jeres egen butik, men aldrig helt har turde tage det endelige spring, så er villaen på Århusvej også en fantastisk mulighed. Foruden boligens areal på 180 kvadratmeter, er der nemlig tilknyttet et erhvervsareal på 40 kvadratmeter, der tidligere har fungeret som blomsterbutik. Her kan I med andre ord drive jeres helt eget erhverv kun få meter fra de hjemlige rammer.

Lad os tage et kig indenfor i de rum, der vil danne ramme for jeres hverdag. Med hele to store stuer er der rig plads til at indrette med en flyder af en sofa foran ildstedet, det obligatoriske tv-hjørne og et spiseområde med plads til masser af gæster. Rummene udgør hjemmets ultimative samlingspunkt, hvad end I er til hyggelige brætspil, tegnefilm på tv'et fra morgenstunden eller sene aftensmåltider. Den ene stue har tilmed adgang til en mindre terrasse, hvor I kan rykke ud, når vejret tillader det.

Køkkenet med opvaskemaskine udmærker sig med lyse, enkle materialer og spiseplads, og badeværelset byder på både brus og badekar. Derudover indeholder boligen også to skønne, potentielle soveværelser - det ene med indbygget skab, samt et værksted, hvor kreativiteten kan få frit løb. Boligens kælderetage på hele 106 kvadratmeter praler af seks disponible rum, endnu et badeværelse og som prikken over i'et en sauna.

BELIGGENHED
Med Århusvej 47 som base får I en skøn beliggenhed centralt i den hyggelige landsby, Tirstrup. Villaen er placeret lige overfor Dagli'Brugsen, så de daglige indkøb kan nås på få minutter, og Tirstrup-hallen rundt om hjørnet tilbyder et væld af sportslige aktiviteter for børn såvel som voksne.

Som Tirstrup-beboere bliver I omgivet af Djurslands bjergtagende natur med kort til vandet, uanset om I drager mod øst, vest eller syd. Det tager endda kun 15 minutter at køre i bil til smukke Ebeltoft, hvor turister såvel som lokale nyder det livlige havnemiljø og smukke Ebeltoft Vig året rundt.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.