Dråby Strandvej 7, Dråby, 8400 Ebeltoft

CHARMERENDE EJENDOM I NATURSKØNT OMRÅDE

Kunne I tænke jer at udleve drømmen om det idylliske liv på landet med udsigt over grønne marker og smukke Kattegat? Vælger I at bosætte jer på Dråby Strandvej 7 lidt udenfor Ebeltoft, kan I få hele pakken.

EJENDOM
Her er der nemlig tale om et hjem med rigtig mange muligheder. Til ejendommen hører der også jord med, hvilket gør det oplagt at prøve kræfter med landmandslivet. I øjeblikket lejes jorden ud, men I kan vælge at dyrke den selv eller have heste og køer græssende. Der medfølger også fem garager på i alt 190 m2 og et værksted på 150 m2, som pt. udlejes, hvilket giver en ekstra lejeindtægt.

Stuehuset er på 172 m2, og med en tagetage på 120 m2 kan I lave beboelse, gildesal eller hvad I nu har lyst til. Den nuværende ejer har lige lavet en ny trappe med egen adgang hertil, og det gør også etagen særdeles velegnet til en super fed teenageafdeling. Der er altså masser af skønne og veludnyttede m2 at boltre sig på.

I stueetagen er der fire dejlige værelser og nogle rigtig skønne fællesarealer. Stue, køkken og spisestue ligger i åben forbindelse med hinanden, hvilket giver jer et fantastisk område at være sammen på. Således kan I have gang i flere forskellige aktiviteter uden at miste den dejlige fællesskabsfølelse med hinanden. Måske står datteren med sin veninde i det store og funktionelle køkken og konkurrerer i den store bagedyst, mens far, mor og søn diskuterer verdenssitutionen ved spisebordet. Fra køkkenet kan I åbne op til de skønne udearealer, som tæller en stor terrasse og en flot have, der smukt omkranses af høje træer og buske. Det er ikke svært at forestille sig en lun sommeraften med veltilberedte bøffer og kølige drikke, måske endda tilsat hjemmedyrkede grøntsager. Havens størrelse gør det nemlig også muligt at lave en køkkenhave eller opstille højbede med masser af lækkerier.

BELIGGENHED
Med en beliggenhed som denne, kan I hver dag nyde den bjergtagende udsigt over marker og vidunderlige Kattegat. Der er noget ganske meditativt over disse næsten Morten Korch-agtige omgivelser, og det er svært ikke at finde sjælefred og geare ned efter en lang arbejdsdag. Med kun 700 meter til Dråby Strand kan I på kort tid hoppe i det klare vand og sole jer på den fine, hvide sandstrand. Er I til action-packed vandsport eller fredfyldte fisketure, kan I sætte en båd i vandet ved Dråby Camping.
Jeres dagligvareindkøb kan gøres i Vibæk en kort køretur herfra, og i Ebeltoft 6 kilometer væk kan I gå rundt i byens hyggelige gader, som byder på et hav af specialbutikker, restauranter og charmerende gårdhaver.

Er det her, jeres drøm skal tage form? Så kontakt os for en fremvisning i dag.

UDLEJNING
Stuehuset er i dag udlejet, men kan opsiges med 3 måneders varsel. Udhus/værksted, 5 stk. garager og forpagtning af 8.000 m2 jord indbringer 181.200 kr. årligt i lejeindtægt.
Det er muligt at købe ejendommen som en total udlejningsejendom.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.