Strandgårdshøj 52, 8400 Ebeltoft

INDFLYTNINGSKLAR VILLA MED SKØN PLACERING

EJENDOM

Værsgo' at komme med indenfor på Strandgårdshøj 52 i Ebeltoft, hvor døren åbner til en særdeles flot bolig, som passer til mange af livets stadier. Her venter samlet set 189 veldisponerede kvadratmeter fordelt over en stueetage og underetage, og vi tør godt love, at denne bolig vil opfylde de fleste af jeres behov.

Villaen har prydet adressen siden 1959, og den har et klassisk arkitektonisk udtryk. Stueetagen ligger i niveau med gaden mod vest, men den lukkede matrikel er let kuperet, og underetagen er derfor delvist blotlagt, så der er direkte udgang til haven. Grunden fordeler sig helt nøjagtigt over 774 kvadratmeter, og den indbyder til leg og hyggelige stunder såvel som afslapning under åben himmel. Der venter nemlig en sydvendt og delvist overdækket terrasse med sol fra morgen til aften, og som prikken over i’et kræver den grønne beplantning minimal pasning. Fra gårdhaven er der tilmed adgang til den sideliggende fredskov, som munder ud i store, grønne vidder.

Stueetagen fordeler sig over 109 kvadratmeter, og underetagen byder yderligere på 80 kvadratmeter. Alle rum er regulære og indretningsvenlige, og den praktiske planløsning giver både mulighed for nærvær og samvær såvel som privatliv. Samtidig er boligen indrettet med en lys og tidløs stil, der giver jer god mulighed for at indrette rummene, som I ønsker.

I træder først og fremmest ind i entréen, og den byder på indbygget skabsplads til overtøjet. Mod syd og vest har I det imponerende opholdsrum, som samler køkken, spisestue og stue – med brændeovn og direkte udgang til terrassen. Køkkenets rene, hvide overflader skaber et stilsikkert look, og alle hårde hvidevarer er naturligvis integrerede. Stuen og spisestuen kan indrettes præcis, som I ønsker, og her er både plads til afslapning foran fjernsynet og til at samle venner og familie til sociale arrangementer. På etagen venter også to mulighedsrige værelser med skabsplads samt et flot badeværelse med god bruseplads. Dertil kommer den gode og højloftede underetage som byder på en indbygget garage og tre disponible rum.


OMRÅDE
Beliggenheden følger trop og er mindst lige så attraktiv som selve hjemmet. Som tidligere nævnt har I fra grunden direkte adgang til den nærliggende fredskov, der munder ud i grønne vidder, men I har heller ikke andet end 450 meter ned til stranden, hvor I kan hoppe i bølgen blå, når sommervarmen melder sin ankomst. Nærområder byder på gode handlemuligheder, og der er naturligvis heller ikke langt til hverken skole, daginstitutioner eller sportsfaciliteter. Ebeltofts hyggelige byliv og havnemiljø står klar til at blive udforsket, og vi tør godt love, at I aldrig vil mangle noget. Som kronen på værket venter resten - nemlig Djurslands fortryllende natur… Lyder det ikke helt fantastisk?

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.