Grønhøj 49, Egsmark, 8400 Ebeltoft

CHARMERENDE SOMMERHUS I POPULÆRT OMRÅDE

EJENDOM
Dette skønne fritidshus emmer af feriestemning og har rig mulighed for at skabe rammerne for jeres fremtidige familieferier. Ejendommen har både en fantastisk have og et yndigt hus, der ikke er til at stå for! Dette fritidshus er som skabt til familien, der elsker oplevelser og sætter pris på hyggelige stunder med familie og venner.

Udearealerne er idylliske og voluminøse med plads til både fodboldkampe, kongespil og andre haveaktiviteter, der skaber mindeværdige stunder. Haven er utrolig stor og samtidig vedligeholdelsesfri, hvilket må siges at være en enorm bonus, så ferierne ikke skal starte med havearbejde. Den store terrasse giver rig mulighed for at nyde aftensmaden i det gode vejr og skaber dertil en enorm hyggelig stemning som scene for grillaftener i godt selskab.

Sommerhusets 86 boligkvadratmeter rummer både et enormt samtalekøkken med spiseplads til hele familien i et stilrent og flot udseende, to værelser og to hemse, der giver mulighed for sovepladser til hele husstanden, og et badeværelse med både vaskesøjle, spabad og brusekabine - perfekt til jer, der sætter pris på modernitet og gode, brugbare løsninger.

Husets sidste rum, poolrummet, er intet mindre end fantastisk og giver mulighed for masser af sjov i løbet af hele året med indendørs pool, hvor såvel unge som gamle kan plaske rundt til den store guldmedalje - genialt, så I kan nyde både de kolde og varme måneder uden at kede jer.

BELIGGENHED
Dette populære sommerhusområde oser af sommerstemning, og det er strengt taget umuligt ikke at komme i feriehumør, når I går ned ad Ebeltofts hyggelige gader. Med både Ree Park, Djurs Sommerland, Kattegatcentret og Mols Bjerge får I her en beliggenhed, der giver jer masser mulighed for at nyde det danske sommerland og de skønne seværdigheder i området. Nærområdet byder på den dejligste strand, hvor hele familien kan nyde solen og få en forfriskende dukkert i det indbydende hav ved Ebeltoft Vig, der ligger i gåafstand fra sommerhuset.

Når I har brug for en shoppingtur eller har lyst til at nyde et lækkert måltid i dejlige omgivelser, kan I sætte jer i bilen og nå Aarhus Centrum på kun 45 minutter.

Dette er, kort sagt, det ideelle sommerhus til familien, der ønsker en ferieresidens fuld af feriestemning og oplevelser i nærområdet såvel som i huset.

Sommerhuset er indgivet til udlejning gennem Dancenter med en lejeindtægt på 177.000 kr. i 2021

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.