Planetvej 2A, 8400 Ebeltoft

SKØNT OG HELT INDFLYTNINGSKLART SOMMERHUS I BYZONE MED NATURSKØN BELIGGENHED

EJENDOM
På Planetvej 2A ligger dette unikke og stemningsfyldte sommerhus i et yderst eftertragtet område, i byzone, omkranset af den smukkeste natur. Ja, her er grønt så langt øjet rækker, og samtidig er I ikke andet end 1,3 kilometer fra de brusende bølger i Ebeltoft Vig.

Sommerhuset er fra 1975, og det er løbende moderniseret og vedligeholdt, så det står flot og helt indflytningsklart i dag. Grunden er højt beliggende i landskabet, og fra den hyggelige og rolige vej fører indkørslen hen til carporten, som står med et praktisk udhus i forlængelse med mange, gode muligheder. En dejlig, grøn havegrund omkranser hjemmet, og her er der både muligheder for store og små. Den store græsplæne indbyder familiens yngste medlemmer til leg og hyggelige stunder, mens de voksne kan slænge sig i havemøblerne og bare nyde livet til lyden af fuglekvidder. Et stort terrassemiljø smyger sig nemlig langs husets facade med sol fra morgen til aften og med den fineste udsigt over de grønne omgivelser.

Indendørs får I en hyggelig bolig med lyse træ- og klinkegulve, lyst interiør og et unikt loft i stuen med loft til kip. Køkkenet er opført i fine elementer med alle hårde hvidevarer, og det står i åben forbindelse med stuen, som snildt kan rumme både spisestue og dagligstue. Det smukke loft fungerer næsten som et kunstværk i sig selv, og den fine brændeovn bidrager med lidt ekstra hygge. I forlængelse af stuen ligger også en helt fantastisk udestue med store vinduespartier, som sikrer jer en virkelig fin udsigt. Badeværelset står med separat bruseniche, og boligen byder også på et disponibelt rum og to gode værelser. Der er endda mulighed for at tilkøbe nabogrunden på 1.059 m2, som ligeledes ligger i byzone, hvis I ønsker endnu mere plads at boltre jer på.

BELIGGENHED
Der er ingen tvivl om, at beliggenheden er helt i top. Huset ligger blandt noget af Danmarks smukkeste natur med frodige skovarealer, hyggelige søer, langstrakte vidder og sandstrande som breder sig ned til havets blå bølger. Samtidig er der ikke langt til Ebeltofts brostensbelagte gader og stræder, som emmer af historiske charme, det maritime havnemiljø eller Aarhus' storbyliv.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.