Solvej 31, 8420 Knebel

SOLIDT OG VEDLIGEHOLDELSESFRIT FRITIDSHUS I FØRSTE RÆKKE TIL ÅBEN NATUR

Søg tilflugt i dette hyggelige fristed, der ligger med det smukkeste sceneri ud til bondemandens åbne marker - under en time fra Aarhus og 28 min. fra Ebeltoft.

EJENDOM
Fritidshuset her er solidt opført i 2005 med håndstrøgne mursten og mørke tagsten. Et praktisk talt vedligeholdelsesfrit hus, der gør feriedagene endnu bedre for den nye ejer, der bare kan læne sig tilbage i disse dejlige rammer. Ejendommen er den sidste mod landskabet, så man her kan opleve ultimativt friliv med markerne i første række og en skøn ro omkring sig.
Den 112 m2 store bolig rummer god plads til hele familien. Tre store soveværelser omkranser entreen med masser af gode skabspartier til sengelinned og garderoben. To lyse badeværelser knytter sig til med et pænt, hvidt inventar. Det største praler af ekstra luksus med vaskesøjle, en muret bruseniche og et stort hjørnespabadekar, hvor man kan døse hen til boblende massage.
I boligens hjerte - det luftige køkkenalrum - går lofterne højt til kip med ovenlysvinduer og klinkegulve med indlagt gulvvarme. Her er uhindret plads til indendørsaktiviteter, når vejret driller. Tænd op i brændeovnen og nyd den knitrende varme eller tilbered et festmåltid i det funktionelle køkken med kig til stjernehimlen over jer. Når solskinnet igen titter frem, kan I slå dørene op til den store læterrasse i sydvest og måske vinke til bondemanden på sin traktor.

BELIGGENHED
En af de bedste og mest børnevenlige badestrande på Mols ligger lige her få min. fra fritidshuset ved Begtrup Vig. Det er næsten som om vandet her er lidt varmere end andre steder med lagunens bugtning og den sydlige vinkel til solen. I hvert fald er kulissen sat for oceaner af vandpjaskeri og sandslotskonkurrencer for familien. Og skal der andre boller på suppen, kan I besøge Skødshoved Strand og det hyggelige havnemiljø, Mols Bjerge- Nationalparken eller storbylivet, der kun er en overkommelig cykel- biltur væk. eller fisketure.
Et hus til familien der vil nyde det dejlige fristed. Ring og bestil en fremvisning

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.