Nedergade 11, 8400 Ebeltoft

OVERTAG NØGLERNE TIL DENNE CHARMERENDE EJENDOM

EJENDOM:
Velkommen til Nedergade 11 - en adresse, som de lokale vil vide er hjemsted for den charmerende ejendom fra 1852, der i dag huser Mols Bolsjer på 17. år og flytter til en ny adresse.

Her får I muligheden for at kombinere bolig og erhverv i én af byens fineste ejendomme, hvis I skulle få lyst til at udnytte erhvervsarealet. I overtager nøglerne til en bolig på 194 etagemeter med tilhørende garage på 50 m2 og en erhvervsdel på 148 etagemeter - rigeligt plads til et dejligt liv.

Baghuset, som udgør erhvervsdelen, er løbende istandsat i sælgers ejertid med nyt tag fra 2020, ny el og vvs, og så er 1. salen udnyttet. Alt sammen med respekt for den gamle stil. Standen er helt i top, og den gode planløsning giver et utal af muligheder for den erhvervsdrivende - særligt jer, der drømmer om at drive erhverv tæt forbundet med den private bolig eller jer, som ikke har erhverv, men blot ønsker ekstra plads. Herudover kan I forvente hyggelige stunder i den charmerende, brostensbelagte gård, som breder sig i forbindelse med det fantastiske baghus.

Stuehuset inviterer indenfor og også her falder I får ejendommens originale charme, som viser sig i alt fra de blottede loftsbjælker til de sprossede vinduer, der lukker dagslyset behageligt indenfor.

I drages hurtigt mod de skønne leverum: de to stuer og køkkenet, som udgør hjemmets hjerte og skaber det samlingspunkt i hjemmet, som alle drømmer om. Fælles madlavning, lektielæsning, brætspil og hyggelige stunder - der er plads til det hele her, og når ungerne vil rode med legoklodser eller teenageren trænger til privatliv, så findes der fire gode værelser i huset, som de kan søge mod. Ja, det største værelse kan tilmed opdeles i to, hvis I eksempelvis drømmer om familieforøgelse.

Vi fortsætter udenfor, hvor en dejlig have breder sig - jeres egen oase, som indbyder til at nyde de lune solskinsdage med kølige forfriskninger, imens aftenen bedst tilbringes med grillhygge og vintermånederne giver jer rig plads til sneboldkampe. Med andre ord er dette hus skabt til at udleve livet; familielivet, erhvervsliv og alt derimellem. Her vil I elske at bo.

BELIGGENHED:
De brostensbelagte gader breder sig og I bemærker straks stemningen og den helt unikke, hyggelige atmosfære, som den gamle bydel i Ebeltoft er særligt kendt for.

Her oplever I byen fra den allerbedste side, og I kan ikke andet, end at falde for de charmerende omgivelser. Her er roligt og fredeligt, men alligevel er vi tæt på den aktive by's skoler, svømmehal og idrætscentret, så familiens yngste trygt selv kan komme til og fra skole og fritidsaktiviteterne. I weekenden vil I med garanti søge mod stranden og nyde en frisk dukkert på de lune sommerdage, imens havnen indbyder til friluftsliv på vandet og de mange omkringliggende naturområder lokker løbeskoene eller vandreskoene frem fra gemmerne.

Her får I den perfekte kombination af byliv og natur.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.