Det siger vores kunder

Skødshoved sælger:

Har været behjælpelig på alle områder.


Knebel køber:

Skønne, dygtige hjælpsomme, søde, hurtige, meget vidende. En udsøgt fornøjelse. Mine til tider underlige fore-spørgsler (jeg er førstegangskøber) blev altid besvaret hurtigt og med et smil.Tak


Vistoft sælger:

Maria fra Ebeltoft-Mols Mæglerne er meget professionel og yder en helt fantastisk service, altid med smil og godt humør.


Ebeltoft køber:

En meget personlig og samtidig professionel oplevelse som køber. Stor troværdighed og situationsfornemmelse. Tak for det!


Ebeltoft køber:

Det er grundigt og kompetent arbejde, mæglerne udfører.


Ebeltoft sælger:

En stor tak til Molsmæglerne har gjort et fantastisk arbejde,er meget tilfreds.


Knebel køber:

Meget kompetent mægler, som vi varmt kan anbefale. Mange tak for hjælpen og handlen.


Knebel sælger:

Alt fungerede tilfredsstillende.


Knebel køber:

Behageligt møde med ejendomsmægler såvel telefonisk, digitalt som personligt.


Knebel sælger:

Det var en fin proces, hvor vi følte os meget trygge ved forløbet.


Ebeltoft sælger:
Jeg kan kun give Ebeltoft-Mols Mægleren mine bedste anbefalinger. De er yderst vidende om Ebeltoft området. Mægleren har også været en god støtte ift. selve salget. Jeg har ikke haft brug for hverken bankrådgiver eller advokat.


Knebel  køber:
God dialog og hjælp i processen.

Ebeltoft sælger:

Det har været en helt igennem fantastisk, tryg og gennemsigtig oplevelse, at samarbejde med Molsmæglerne om salget af min lejlighed. Det tog kun 8 dage ??


Knebel sælger:

Tusind tak for al service og assistance i forbindelse med salget. Det har svaret til alle forventinger


Ebeltoft køber:

Ebeltoft-Mols Mæglerene er helt klart den bedste ejendomsmægler vi nogensinde har benyttet. Vi har købt og solgt hus og lejlighed flere gange, så vi taler af erfaring. Alle aftaler bliver overholdt, og uanset hvor mange spørgsmål man har bliver de besvaret hurtigt og præcist. Man føler sig virkelig “i gode hænder” hos Ebeltoft-Mols Mæglerne. Vi kan kun give firmaet de bedste anbefalinger


Vistoft sælger:

Maria fra Ebeltoft Mols mæglerne har altid mødt os med godt humør og god humor. Hun har været hurtig til at svare og grundig ved spørgsmål. Vi ha både købt og solgt gennem denne mægler og er yderst tilfreds med begge dele. Marias ansatte har også været professionelle og tiltalende.


Ebeltoft sælger:

Mægler var meget engageret og ydede en service langt over forventning. Dynamisk, vedholdende og karismatisk!


Øer køber:

Meget positiv oplevelse hele vejen igennem. Selv efter køb står de klar til at hjælpe os. Vil helt sikkert anbefale dem til alle, samt selv bruge dem hvis det blev aktuelt.


Elsegårde sælger:

Tak for et super godt forløb.


Øer sælger:

Maria er fantastisk - jeg vil til en hver tid anbefale hende til andre der skal sælge


Ebeltoft køber:

Maria var meget informativ i hele processen og vendte altid meget hurtigt tilbage.


Ebeltoft sælger:

God og professionel information under hele forløbet. Personalet altid imødekommende Derfor giver jeg 10 for hele forløbet af handlen.


Øer køber:

Jeg var som køber super tilfreds med den service Maria leverede i forbindelse med besigtigelse og handel. Meget professionel og tryghedsskabende, og altid hurtig til at vende tilbage med svar på spørgsmål. Også meget realistisk i prisforhandling og med formålet at skabe en win-win for både sælger og køber. Derved sikres tillid i det lange løb og vi vil helt sikkert snakke med Maria hvis vi en gang skal sælge igen.


Femmøller sælger:

Ebeltoft-Mols Mæglerne giver virkelig en god service kan varmt anbefale dem.


Ebeltoft køber:

Utrolig god service jeg fik som køber. Sprang hurtig til med første fremvisning da jeg ville ændre den. Men også i resten af forløbet. Og uden at slække på loyalitet og service for sælger.


Knebel sælger:
MEGET TILFREDS


Ebeltoft sælger:

Dejlig energi. Engageret personale. Venlig betjening

Ebeltoft køber:

Dejligt med en mægler, der følger op, ved hvad hun sælger, og er meget inde i sagerne, så vi anbefaler andre til at bruge Maria,der er desværre nok sløve ejendomsmægler.


Ebeltoft sælger:
En fin og behagelig service. Vi vil absolut anbefale Maria.


Ebeltoft køber:
Maria er en dygtig, ordentlig og venlig mægler. Hurtig og klare svar på henvendelser. God tid til fremvisningen. God proces fra start til slut. Vi har været meget tilfredse som købere.


Ebeltoft sælger:
Det har været en positiv oplevelse både at købe og sælge hos Mols-mægleren. Maria,som indehaveren hedder, følger meget aktivt op og er nem at komme i kontakt med.


Ebeltoft køber:
Effektiv, god baggrundsviden om man ting i forbindelse med ejendomshandel og en god portion tålmodighed.


Tåstrup køber:
Vi havde en god oplevelse med Ebeltoft-Mols Mæglerne, og kan anbefale til andre.


Ebeltoft køber:
Absolut en af de bedste mæglere i Ebeltoft og omegn. Har super lokal-kendskab, er engageret, positiv, interesseret i køberne og samtidigt helt igennem professionel. Kan varmt anbefales.


Femmøller sælger:
10 tallet passer til det hele. Rigtig glad for handlen.


Handrup køber:
Rigtig god proces! Vil helt sikkert anbefale Ebeltoft-Mols Mæglerne til andre - og selv bruge dem igen hvis det bliver aktuelt.


Knebel køber:
Havde godt kendskab til fritidshuset, og var hurtig til at vende tilbage med uddybende svar på vores spørgsmål. Vi føler at vi havde et god konstruktiv dialog gennem hele forløbet. Vil til hver en tid kunne anbefale hende som mægler.


Ebeltoft køber: 
Tak til Maria for et super kompetent og meget hurtig respons. Hendes arrangement for kunder er så special dygtigt samt et super humør man bliver glad for at have hende som ejendomsmægler. Måske derfor vi købte sommerhus på 1. Døgn.


Ebeltoft sælger:
Super tillidsfuld kontakt fra start til slut.


Knebel sælger:
Maria er en fantastisk ejendomsmægler. Hun går den ekstra mil for både sælger og køber. Stort lokalkendskab. Følger op på alt, hvad der bliver aftalt og har holdt os løbende orienteret under hele forløbet. Vi er SÅ glade for, at vi valgte Maria til at stå for salget af vores sommerhus. Hun er enestående!


Ebeltoft sælger:
Kompetent, grundig og saglig på alle måder.


Ebeltoft sælger:

Jeg er utrolig glad for at jeg gik med min mavefornemmelse og valgte jer til at sælge mit hus. Jeg har hele vejen følt mig tryg, velinformeret og godt vejledt i forhold til salget og jeg er sikker på at køberne er blevet smittet af din begejstring for huset og salget derfor kom til at gå langt hurtigere end jeg havde forventet og turde håbe.


Ebeltoft sælger:
Ebeltoft-Mols Mæglerne er et særdeles tillidsvækkende firma.


Ebeltoft køber:
Meget behagelig fremgangsmåde. Effektiv opfølgning uden at være påtrængende.


Ebeltoft køber:
Maria er super professionel, fuldstændig straight og meget hjælpsom. Maria er i høj grad tilgængelig hvilket gjorde at jeg kunne få svar på spørgsmål med det samme.


Ebeltoft sælger:
Ene 10-taller siger vist det hele. Kun superlativer dækker mæglerens væremåde, indlevelse, interesse og handling.


Ebeltoft køber:
Vi mødte Ebeltoft-Mols Mæglerne, da vi skulle købe hus, og vi oplevede stort engagement og interesse i at hjælpe os godt på vej, så beslutningen om at købe blev nemmere at træffe. De var opsøgende og holdt kontakten løbende med os, hvilket gjorde handlen nem og overskuelig fra start til slut. Selvom mægler ikke repræsenterede os, følte vi os rigtig godt og fair behandlet i forløbet.


Ebeltoft køber:
Mægleren Maria L. Madsen var super hjælpsom, professionel, informativ og troværdig. Min kæreste og jeg vil med glæde anbefale hende til andre, og benytte hende igen.


Ebeltoft sælger:
Helt igennem fantastisk samarbejde fra start til slut. Unik personlig service tilpasset mine ønsker. Jeg føler mig i den grad som kunde hele vejen igennem. 10 stjerner og de bedste anbefalinger.


Handrup sælger:
Meget personlig, professionel og effektiv sagsbehandling. Kan virkelig anbefales.


Handrup køber:
Hurtig til at finde svar på spørgsmål. Klar og præcis kommunikation.


Ebeltoft køber:
Meget fin dialog med mægleren, som virker yderst kompetent. Vi er meget tilfredse med handlen, som foregik meget smidigt.


Ebeltoft sælger:
Maria var helt igennem fantastisk fra start til salg - altid klar med svar på selv de mindste spørgsmål - og altid venlig og behagelig at arbejde sammen med.


Ebeltoft sælger:
Maria Madsen var med mig hele vejen fra salgsvurdering til overdragelse, hun var der altid for at gøre en ekstra indsats med sin service og professionalisme, så jeg fik en god oplevelse. En stor tak til Maria Madsen.


Ebeltoft sælger:
Kæmpe ros til Maria for at lytte til vores behov og agerer efter disse.


Handrup køber:
Det var en fornøjelse at købe fritidshus gennem Maria - hun var hjælpsom og professionel gennem hele forløbet.


Handrup sælger:
Yderst kompetent og god service. Vil til enhver tid anbefale firmaet.


Ebeltoft sælger:
Super god behandling og meget fin personlig kontakt.


Femmøller køber:
Meget tilfreds. God objektiv og hurtig behandling. Absolut en god oplevelse.


Sletterhage køber:
Det er en fornøjelse at handle med Ebeltoft Mols Mæglerne. Man mærker at det er et lille familie firma, der opstår en personlig relation, tillid og stor fleksibilitet. Mine varmeste anbefalinger!


Handrup Strand sælger:
Der var en fantastisk service i hele forløbet, faktisk til over 10.


Helgenæs sælger:
Vi tre kvinder har haft et samspil omkring salg af min bolig, som intet stort og maskulint styret firma kunne gøre ligeså.

Med TAK til Anna Mette og Maria.


Ebeltoft køber:
Ebeltoft-Mols Mæglerne er super gode til at følge op på sagerne.


Skødshoved sælger:
Ejendomsmægler Maria L. Madsen har udvist en faglig og personlig særdeles kompetent sagsbehandling.

Såvel med hensyn til fremvisning, fremskaffelse af dokumenter som i forbindelse med at få købsaftale og tinglysning på plads.


Fuglslev sælger:
Det var bare super arbejde, stor ros til jer.


Handrup sælger:
1000 tak for super service.


Skødshoved køber:
Maria Madsen var meget nærværende og nem at komme i kontakt med.

Hun var desuden meget lydhør overfor vores ønsker.

Samtidig er hun ærlig og imødekommende person med et godt humør.


Øer køber:
Virkelig professionelt hele vejen igennem. Var virkelig overrasket over hvor glat det gik.


Ebeltoft køber:
Vi har fået en superservice på vores spørgsmål.


Ebeltoft sælger:
Meget hurtig handel, meget kompetent mægler.


Holme køber:
En super god fremvisning og altid parat ved telefonen med gode råd. Tak.