Bakkehegnet 38, 8400 Ebeltoft

Søger I en klassisk villa med god plads? Så kan I godt glæde jer til et besøg!

EJENDOM:
Som en velbevaret hemmelighed fra 1966 åbner villaen sig - store vinduespartier og mulighedsrige rum er blot nogle af nøgleordene, der fortæller husets historie bedst. Murstensvillaen er beliggende på en grund, der giver jer råderet over 799 kvadratmeter samt et boligareal på 123 kvadratmeter og en underetage på 84 kvadratmeter. Herudover en carport på 16 kvadratmeter.

I bydes velkommen i den rummelige entré, der giver plads til opbevaring og hele familiens overtøj. Herfra er der direkte adgang til villaens stuer, der flyder sammen til husets absolutte samlingsrum, hvor de store vindespartier lukker lyset indenfor og tilbyder en fortrinlig udsigt over kvarteret. Endelig venter et rummeligt retrokøkken med god skabsplads og rum til de kulinariske udfoldelser. Yderligere indbefatter huset et stort badeværelse med klinker, der tillige har et badekar som indbyder til afslapning efter en lang dag. Imens venter den gode underetage med egen udgang til haven og et skønt lysindfald. Underetagen byder på tre store værelser, et mindre disponibelt rum og et godt vaskerum. Alt i alt en spændende bolig med mange mulighedsrige rum.

BELIGGENHED:
Her skal I ikke gå på kompromis – selve beliggenheden er nemlig også nævneværdig, og den kombinerer kompromisløst alle Ebeltofts goder. Med adresse på Bakkehegnet 38 flytter I ind i et trygt, godt og hyggeligt område, hvor det meste placerer sig indenfor en overkommelig afstand. Et roligt kvarter blot 700 meter fra Ebeltoft centrum, der udfolder sig med gode handlemuligheder, skønne caféer og spændende butikker. Her hersker idyl med de toppede brosten og stemningsfyldte gader. Herudover en køretur på omtrent 49 minutter til Aarhus centrum. Uden tvivl en attraktiv beliggenhed!

Vi står gerne klar med en fremvisning, så I selv kan mærke efter.

Nyeste

Ingen boliger passede til dine søgekriterier.