Holmbjergvej 59, 8420 Knebel

CHARMERENDE VILLA BELIGGENDE VED VANDET

Villaen er bygget i 1924 og er beliggende et stenkast fra vandet i den idylliske kystby Knebelbro på Mols.

EJENDOM
Huset er en 2 plans villa på 131 m2 med tilhørende stort udehus, beliggende på en 1440 m2 stor grund.
1. plan indeholder en entre, et rummeligt køkken-alrum og stue samt et stort værelse.
2. plan indeholder et repos, tre soveværelser samt et badeværelse. Der er havudsigt fra alle rum, og kan man lide at sove med vinduet åbent, kan man falde i søvn til bølgernes skvulpen.. Der er originale plankegulve i hele huset - ovenpå er de malede, nedenunder er de lyse og afhøvlede.

Udehuset består af et fyrrum og værksted i underetagen 86 m2, og et lyst og stort nyrenoveret rum på ca. 40 m2 med panoramaudsigt over Knebel Vig på overetagen. sælger anvender det som hobbyrum og gæsteværelse, og da der findes isoleret i rummet kan det bruges året rundt.

Haven er en gammel smukt anlagt have i etage-terrasser, hvor der er udsigt til vandet. Der findes mange frugttræer og buske, som giver rigeligt med frugt med hvert år (æbler, kirsebær, pærer, hindbær, skovjordbær mf). Udover det, er der masser af buske, træer og blomster, som pryder haven i hele sommerhalvåret. På den højest beliggende terrasse kan man se ud over Knebel Vig og hele vejen til Århus. Der er blevet nydt mange smukke solnedgange der! Den øvre del af haven grænser op til mark og Mols Bjerge, den nedre til vejen og vandet. Så i haven har man glæde af fuglelivet fra både skov, mark, have og havet!

BELIGGENHED
Området er smukt og idyllisk, med en hyggelig lystbådehavn beliggende 50 m fra huset. Der er et godt socialt liv; børnene kan gå til søspejder, der er badebroer for både voksne og børn, i vinterhalvåret er der sat en saunavogn frem til vinterbaderne. Man er velkommen til at melde sig ind i Knebel Vig Bådelaug, som både giver mulighed for at lægge sin egen båd i vandet, og deltage i hyggelig fællesspisning i lokalerne på havnen. I Knebel, som ligger 1000 m væk, er der en skole, institutioner, en stor hal med mange aktiviteter, et træningscenter med fysioterapeuter, en sparekasse, apotek, frisør, læge, tandlæge og indkøbsmuligheder mm. Der er cykelsti fra Knebel Bro til skolen Knebel.

Der findes offentlig transport både mod Randers og Århus. Af større byer med mange indkøbsmuligheder kan nævnes Ebeltoft og Rønde, som begge ligger ca. 15 min. væk. Det tager ca. 40 min. at køre til Århus og Randers.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.