Havrevangen 24, 8400 Ebeltoft

141 UNIKKE OG HYGGELIGE M2 MED SUBLIM BELIGGENHED

EJENDOM
På Havrevangen 24 ligger denne store og skønne etplansvilla og råder over 141 indflytningsklare kvadratmeter. Her er mulighed for, at benytte ejendommen til fritidshus, hvis dette ønskes. Ejendommen er opført i 1976, og den præsenterer sig selv flot med en blåmalet træfacade, med hvide karme om vinduerne og med et mørkt tag. Villaen er naturligvis også omkranset af en skøn havegrund, som gemmer på muligheder for store og små. Den store græsplæne indbyder familiens yngste medlemmer til leg og hyggelige stunder, mens de voksne kan nusse om den veltrimmede beplantning eller slænge sig på en af de mange hyggekroge. Haven gemmer nemlig både på højbede, planter, buske og et drivhus, som mest af alt minder om en havestue, og samtidig finder I op til flere hyggelige terrassekroge, hvor man kan læne sig tilbage i havemøblerne i solen - og frygt ikke for en regnbyge, for så rykker I bare ind under en af de overdækkede dele, som er vindafskærmede.
I haven ligger også en tilhørende længe, som gemmer på intet mindre end fire udhuse, som kan benyttes lige efter jeres behov. Og med endnu et udhus overfor, er der rig mulighed for at udleve den pladskrævende hobby.

Hoveddøren åbner op til et lyst og elegant hjem med mange, gode muligheder. Det store køkkenalrum er uden tvivl boligens hjerte, og det udgør det perfekte samlingspunkt. Køkkenet er opført i stilrene, hvide elementer med indbyggede greb, og herfra er der frit vue til både spisestuen og dagligstuen. I midten af rummet står den fineste brændeovn og bidrager med varme til resten af boligen. I får også fire gode værelser, et praktisk vaskebryggers og et badeværelse. Planløsningen er veldisponeret og henvender sig til en bred køberskare. Der er dog også mulighed for at justere efter jeres behov - I kan eksempelvis etablere endnu et badeværelse i det mindste af værelserne… Ja, mulighederne med denne skønne bolig er mange.

BELIGGENHED
Denne villa ligger midt i den smukkeste natur med langstrakte vidder, grønne marker og Ebeltoft Vigs brusende bølger kort derfra. Her kommer I til at bo kort fra Ebeltofts hyggelige bymidte, som gemmer på alle dagligdagens fornødenheder med skole, daginstitutioner og indkøb. Ej at forglemme det hyggelige handelsstrøg, den charmerende, gamle bydel og det maritime havnemiljø med den majestætiske Fregatten Jylland.

Med denne ejendom kommer I ikke til at mangle noget!

Nyeste

Ingen boliger passede til dine søgekriterier.