Elsegårde Skovvej 6F, 8400 Ebeltoft

5.000 m2 fantastisk jordbrugsparcel i naturskønne omgivelser

5.000 m2 fantastisk jordbrugsparcel i naturskønne omgivelser
Ønsker du at bo i den flotte natur tæt på skov, strand og ikke langt fra Ebeltoft By. Så er muligheden her på Elsegårde Skovvej 6F hvor du får en god plan grund med mulighed for at nyde morgen solen, følge solens gang over himlen, samt se solen gå ned i vest.
Jordbrugsparcellen er beliggende i landzone og er under Kommuneplanen "Blandet bolig og erhverv, Elsegårde" som giver mulighed for at bygge max 40 % af den samlede bebyggelsesprocent erhvervsanvendelse og 25 % for den enkelte ejendom for boliganvendelse. Grunden er ligeledes under Landsbylokalplan for Elsegårde som sikre at område bevare de karakteriske træk i bymiljøet herunder bebyggelser af arkitektonisk og kulturhistoriskværdi.
Ønsker man at anlægge dele af grunden som en stor park, en stor boldbane eller har man helt andre ideer. Går man med drømmen om at have et fritidslandbrug er muligheden her.
Skolebussen kommer jævnligt forbi på vejen, som alternativ kan der cykles den korte vej til Ebeltoft By.
Grunden er gjort klar til vand og el, men ikke betalt for tilslutningsafgiften.

Beliggenhed:
Elsegårde er en lille landsby med et smukt og markant gadekær. Landbyens centrum ligger kun ca. 700 m. fra Djurslands østkyst ud mod Hjelm Dyb.

Nyeste

Ingen boliger passede til dine søgekriterier.