Lokevej 16, 8400 Ebeltoft

Hyggelig og yderst velholdt oase med naturskøn beliggenhed

EJENDOM
Blandt langstrakte vidder, grønne marker og lige ved Kattegats brusende bølger ligger dette dejlige fritidshus og venter på sin nye familie. Husets beliggenhed er hyggelig og ugeneret på Lokevej 16, og her befinder man sig højt i landskabet med en fortryllende udsigt over den omkringliggende natur.
Fritidshuset er fra 1998, og det står flot og yderst velholdt. Huset blev malet udvendigt i 2016, og det opvarmes indendørs af olieradiatorerne, som gemmer sig i hele huset. Varmepumpen er desuden fra 2013, og den kan betjenes via SMS, så I kan tænde og slukke varmen hjemmefra - perfekt i de kolde vintermåneder, synes I ikke? Et stort og dejligt terrassemiljø breder sig ud omkring huset, og det giver jer mulighed for at nyde solen uanset tidspunkt på dagen. Haven indbyder til leg og hyggelige stunder for familiens yngste medlemmer, og i nærområdet kan de trygt gå på opdagelse og finde nye legekammerater.
Hoveddøren åbner op til den rummelige entré, og herfra er der adgang til boligens hyggelige hems. Entréen står i åben forbindelse med det store alrum, som fungerer som det perfekte samlingspunkt med glasdør ud til terrassen. Køkkenet er opført i fine, lyse elementer med alle hårde hvidevarer - endda et stort køleskab, som giver jer mulighed for at have mange gæster - og herfra er der frit vue gennem rummet med både spiseafdeling, sofahjørne og en hyggelig brændeovn. Loftet strækker sig hele vejen op til kippen, og de mange gulv til loft-vinduer lader sollyset strømme ind. Huset gemmer også på to værelser med skabsplads samt et stort og lyst badeværelse med en luksuriøs sauna. Dette skønne og helt indflytningsklare fritidshus råder også over et stort udhus, som I kan indrette lige efter behov.
Hvis man ønsker udlejning af huset er der mulighed for en lejeindtægt til ejer på ca. 55.000 kr.. Kontakt os for mere information.


BELIGGENHED
Sommerhusets beliggenhed er naturligvis intet mindre end fantastisk. Fra hoveddøren er der kun 500 meter ned til Kattegats brusende bølger. Den lange kyststrækning gemmer på nogle af Danmarks skønneste badestrande, og ved Holme Strand er der også mulighed for at fiske med både stang og harpun. Derudover indbyder den naturskønne Jernhatten til lange gåture i den friske luft, og bedst af alt er den korte afstand ind til Ebeltoft, som ligger bare 7 kilometer væk.

Her venter jer et unikt fristed!

Nyeste

Ingen boliger passede til dine søgekriterier.