Øerkrogvejen 2 275., 8400 Ebeltoft

Kvalitets ferielejlighed på Øer Maritime Ferieby

Yderst på "Rejen" ligger denne flotte ejerlejlighed. Huset er sort med hvide dører og vinduer. Rundt om lejligheden er der en god hårdttræs-terrasse, som gør at solen kan nydes det meste af dagen. Hele herligheden er indhegnet af et fint stakit.

Indretning:
Lejligheden er i to plan som giver sovepladser til ialt 6 personer. Fra stuen og køkkenet er der en flot udsigt til kanalen mellem øerne, samt et flot kig ud til det størrer havneområde hvor man kan se både sejle til og fra slusen. Det velindrettede Hanstholm kvalitets køkken ligger i åben forbindelse med den lyse spiseplads. Fra spisepladsen er der udgang til en skøn terrasse med udsigt over vandet. I den hyggelige vinkel er sofahjørne med TV indrettet. Badeværelset er smagfuldt indrettet med lyse fliser på vægge og gulv. Brusenichen har en glasafskærmning.
1. sal er indrettet med to gode soveværelser med dobbeltsenge og skabe. Desuden har sælgeren etableret en ekstra soveplads, også med dobbeltseng.

Beliggenhed:
Øer Maritime Ferieby ligger ved Ebeltoft i Nationalparken Mols Bjerge og omfatter hele 111 hektar land med mere end 300 huse, svømmehal, multihal til mange sportsgrene, udendørs fordbold-, beachvolly- og tennisbaner, skønne naturarealer, egen lysbådehavn og meget mere.

Nyeste

Ingen boliger passede til dine søgekriterier.